Prometno poročilo, ponedeljek 22.oktober 2018 ob 12:23

Glavna cesta Maribor - Dravograd je zaradi prometne nesreče zaprta pri Radljah ob Dravi, na radeljski obvoznici.

Na podravski avtocesti je zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas med razcepom Slivnica in letališčem Maribor.  

Zaradi burje je na vipavski hitri cesti med Nanosom in Ajdovščino promet prepovedan za kamp prikolice hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton. 

V Ljubljani bo danes ponoči, v noči na torek, od 24. do 5. ure zjutraj  zaprt Predor pod Gradom. 

Cesta Vosek - Jurovski Dol bo zaprta do sredine decembra 2018. Obvoz bo urejen po regionalni cesti Vosek - Pernica - Lenart - Jurovski dol ter po lokalnih cestah.  

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane, Obrežje, Središče ob Dravi in Petišovci.

Delovni zapori:
- Štajerska avtocesta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru bo zaprta vsako noč med tednom med 21. in 6. uro. Zaprta bosta tudi uvoza Trojane, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti. Zapore so predvidene do 29. oktobra.
- Zaprta je vipavska hitra cesta med razcepom Nanos in Vipavo proti Novi Gorici, obvoz je po regionalni cesti Razdrto - Vipava, za tranzitni promet težkih tovornih vozil proti Italiji pa preko Fernetičev. Zaprt je tudi izvoz Nanos iz smeri Kopra proti Novi Gorici.

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.