Prometno poročilo, četrtek 20.september 2018 ob 10:42

Zaradi prometne nesreče je na primorski avtocesti med Gabrkom - Fernetiči in proti Italiji zaprt vozni pas.   

Zastoji nastajajo:
- na štajerski avtocesti od Šentjakoba proti Domžalam;
- na cesti Lesce - Bled v obe smeri. 

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Dragonja, Obrežje in Starod. 

Delovne zapore:
- Na gorenjski avtocesti bo skozi predor Karavanke promet potekal izmenično enosmerno s 30 minutnim čakanjem pred predorom vsak teden do 14. 10. 2018, in sicer v nočeh na srede in na četrtke med 19. in 6. uro, v nočeh na nedelje pa med 21. in 5. uro. Od četrtka 20. 9., do predvidoma 3. 10., bo zaprt izvoz Jesenice zahod iz smeri Ljubljane.
- Na štajerski avtocesti so do 7. oktobra predvidene popolne zapore avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter priključka Trojane v obe smeri. Ta teden bodo zapore v noči na petek, med 20. in 5. uro in od petka, 21. 9. od 20. ure, do nedelje, 23. 9., do 15. ure.
- Cesta Domžale - Kamnik bo zaprta do petka, do 19. ure. Obvoz bo po cesti Spodnje Jarše - Mengeš -Šmarca.

Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Nanos in rekonstrukcije razcepa na vipavski hitri cesti bo:
- Predvidoma do 7. oktobra zaprta hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Ljubljani, Kopru. Obvoz je za osebna vozila po vzporedni regionalni cesti, za tovorni promet iz Italije proti Sloveniji pa preko Fernetičev.
- Predvidoma do 21. 10. 2018 bo na razcepu Nanos zaprta cesta, ki vodi iz Kopra proti Novi Gorici. Obvoz je preko priključka Razdrto.

 

Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.