Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s oborinama te u većini krajeva vjetrovito. Još ponegdje će padati snijeg, a u južnoj Dalmaciji i kiša, lokalno i obilnija uz grmljavinu. U zapadnim područjima djelomično razvedravanje. Vjetar na kopnu umjeren do jak sjeveroistočni, na istoku povremeno umjeren sjeverni. Na Jadranu će puhati jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti uglavnom od -1 do 5, uz obalu od 4 do 9 °C, a na krajnjem jugu malo toplije, do 13 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

U većini krajeva pretežno ili djelomice sunčano. Oblačnije će biti u južnoj Dalmaciji, mjestimice s kišom i susnježicom, osobito u drugom dijelu dana. U Lici povremeno može pasti malo snijega, a u Slavoniji se snijeg očekuje uz naoblačenje tek krajem dana. Vjetar uglavnom umjeren sjeveroistočni, povremeno s jakim udarima, osobito u gorju. Na Jadranu će puhati jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima. Najniža jutarnja temperatura od -8 do -3, na Jadranu od 0 do 6 °C. Najviša dnevna na kopnu uglavnom od 1 do 6, u gorju ponegdje malo niža, a između 5 i 10 °C uz obalu.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.