Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

U unutrašnjosti pretežno oblačno, mjestimice sa slabom kišom ili rosuljom, u gorju je moguća susježica i snijeg. Prema kraju dana postupni prestanak oborine i razvedravanje sa zapada. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano te uglavnom suho. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će puhati umjerena, mjestimice i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 8, na Jadranu od 13 do 18 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a uz prolazno više oblaka mjestimice može pasti malo kiše ili rosulje, a u višem gorju snijega. Ujutro u nizinama mjestimice magla. Vjetar većinom slab. Na Jadranu ponegdje umjerena bura, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -3 do 2, na Jadranu između 6 i 11. Najviša dnevna od 3 do 8, na Jadranu između 12 i 17 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.