Vreme Hrvaška


Najnovejša vremenska napoved za Hrvaško prikazuje trenutno vreme na Hrvaškem ter vremensko prognozo za jutri.

Vreme na Hrvaškem

Prijepodne pretežno oblačno ponegdje s kišom, uglavnom u unutrašnjosti te još na krajnjem jugu. U drugome dijelu dana smirivanje, većinom na Jadranu i djelomično razvedravanje, a kiša se još očekuje ponegdje u gorju, u središnjim predjelima te osobito na istoku. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na većem dijelu Jadrana slaba i umjerena, ponegdje i jaka bura s olujnim udarima, samo još u početku na jugu jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 11 do 16, na Jadranu između 17 i 22 °C.

Vreme Hrvaška - napoved za jutri

Djelomice, većinom na Jadranu ponegdje i pretežno sunčano. Samo u Slavoniji umjereno i pretežno oblačno mjestimice s kišom, osobito na krajnjem istoku. Na kopnu ujutro ponegdje magla. Vjetar slab i umjeren, uglavnom na istoku na udare i jak sjeverozapadni i sjeverni. Na Jadranu u početku još umjerena, mjestimice jaka bura i sjeverac, slabjet će i poslijepodne okrenuti na sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu zapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura između 5 i 10, na Jadranu od 11 do 16 °C. Najviša dnevna između 17 i 22, ponegdje na istoku te u gorju od 14 do 17 °C.

Vir: Prognoza.hr
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.