Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Torek, 18.12.2018 ob 14h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Popoldne bo precej jasno, po nižinah se bo megla ali nizka oblačnost počasi razkrajala. Tudi jutri bo vreme sprva podobno, čez dan se bo pooblačilo.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Popoldne bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti se bo še zadrževala megla ali nizka oblačnost, ki se bo počasi trgala. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 10 °C.

Jutri bo sprva delno jasno, po nižinah v notranjosti pa bo precej megle in nizke oblačnosti. Čez dan se bo postopno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -2, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne v krajih z dolgotrajnejšo meglo okoli 0, drugod od 2 do 5, ob morju okoli 8 °C.

OBETI

V četrtek bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše na jugozahodu. Po nižinah v notranjosti bo deloma deževalo deloma snežilo, na začetku bo možna tudi poledica. V petek bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter.

VREMENSKA SLIKA

Nad srednjo in severno Evropo ter nad zahodnim Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. Nad naše kraje priteka od severozahoda nekoliko toplejši in bolj suh zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Popoldne bo sončno, po nižinah pa bo precej megle ali nizke oblačnosti. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja.

Jutri bo sprva precej jasno, po nižinah pa bo megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod čez dan razkrojila. Od zahoda se bo čez dan pooblačilo.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2018-12-18 13:53
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.