Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Nedelja, 25.7.2021 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Jutri bo večinoma sončno. Popoldne bodo na predvsem na severozahodu možne posamezne nevihte.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Zvečer se bo ozračje umirilo, delno se bo zjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 20, ob morju do 22 °C.

V ponedeljek bo večinoma sončno. Popoldne in zvečer bodo predvsem v zahodni in severozahodni Sloveniji nastale posamezne nevihte, ki se bodo lahko nadaljevale v noč na torek. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 33 °C.

OBETI

V torek bo v zahodni polovici države spremenljivo oblačno, drugod bo delno jasno. Predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo nastajale plohe in nevihte. Nekoliko se bo osvežilo.

V sredo in četrtek bo sončno in spet bolj vroče. Ponekod bo pihal jugozahodnik.

VREMENSKA SLIKA

Nad zahodno Evropo in zahodnim Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje, nad Balkanom in vzhodno Evropo pa vztraja šibko območje visokega zračnega tlaka. Od jugozahoda k nam priteka topel in še razmeroma suh zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V ponedeljek bo večinoma sončno. Predvsem na območju Alp bo popoldne in zvečer nastalo nekaj neviht. Ob severnem Jadranu se bo krepil jugo.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2021-07-25 17:33
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.