Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Četrtek, 8.6.2023 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Zvečer bodo krajevne padavine oslabele in ponehale, ponoči se bo postopno razjasnilo. Jutri bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami in nevihtami.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Zvečer bodo krajevne padavine počasi oslabele in ponehale, najkasneje na severu in severovzhodu. Ponoči se bo postopno razjasnilo.

V petek bo sprva precej jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Čez dan bo spet spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju okoli 16, najvišje dnevne od 22 do 27 °C.

OBETI

V soboto se bo nadaljevalo nestanovitno vreme s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo nastajale predvsem sredi dneva in popoldne. V nedeljo in ponedeljek kaže na bolj sončno vreme, verjetnost krajevnih padavin se bo zmanjšala. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja.

VREMENSKA SLIKA

Nad večjim delom jugovzhodne Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka. Vremenske fronte so daleč stran od naših krajev. Nad nami se še vedno zadržuje razmeroma vlažen in nestabilen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Zvečer bodo predvsem v krajih severno od nas še nastajale krajevne plohe in nevihte. Ponoči se bo razjasnilo.

V petek bo ob severnem Jadranu bo deloma jasno, drugod spremenljivo oblačno. Predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2023-06-08 17:44
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.