Vremenska napoved

Vreme - napoved Vreme in najnovejša vremenska napoved za Slovenijo.

Sobota, 19.9.2020 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek

Ponoči in jutri bo pretežno jasno z nekaj visoke koprenaste oblačnosti.

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Zvečer in ponoči bo dokaj jasno. Jutranje temperature bodo od 5 do 11, ob morju do 13 °C.

V nedeljo bo pretežno jasno z nekaj visoke koprenaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 24, na Primorskem do 27 °C.

OBETI

V noči na ponedeljek se bo od jugozahoda oblačnost povečala, na Primorskem bodo možne padavine. V ponedeljek čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne v hribovitem svetu zahodne Slovenije ni izključena kakšna ploha.

V torek bo na vzhodu razmeroma sončno, drugje se bo pooblačilo, padavine bodo čez dan zajele zahodne in osrednje kraje. Zapihal bo jugozahodni veter.

V sredo bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Na vzhodu bo deloma sončno in suho. Jugozahodnik se bo okrepil.

VREMENSKA SLIKA

Nad srednjo Evropo je območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi vzhodnimi vetrovi nad naše kraje doteka hladnejši in bolj suh zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

V nedeljo bo pretežno jasno. Zvečer se bodo iznad Italije nad sever Jadrana prehodno razširile padavine.


Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje
2020-09-19 17:35
Pojasnilo: vse vremenske in prometne informacije na teh straneh so zbrane iz različnih virov, ki so pri posameznih informacijah tudi navedeni. Za točnost in ažurnost vremenske napovedi ter ostalih podatkov ne odgovarjamo.